vrijdag 7 februari 2014

Steeds meer vorm

Het Oud-Katholieke kerkgebouw aan de Witte de Withstraat in Groningen krijgt steeds meer vorm. Hierdoor krijg je steeds beter een indruk hoe het gaat worden. Inmiddels is het dak dicht en wordt er binnen druk gewerkt aan alles zodat we het gebouw rond 18 maart kunnen opleveren.

Van boven kun je goed de contouren zien van het gebouw. Dit zwarte dak wordt binnenkort omgetoverd tot een mooi groen sedum dak.



Via de gang naast het gebouw, kom je overdekt het parochiezaaltje binnen. Maar eerst een kijkje in de sacristie, waar hard gewerkt wordt aan de aansluitingen voor de vloerverwarming.
 


Dan zijn we in het parochiezaaltje waar de vloer wordt voorbereid voor de vloerverwarming. Mooi opgeruimd dus!
Zwarte matten worden neergelegd, waarop de vloerverwarming wordt bevestigd.

Zo krijg je een goede indruk van de ruimte die we straks hebben. Fijn om straks lekker de ruimte te hebben om met elkaar koffie te drinken en allerlei activiteiten te ontwikkelen. Een mooie grote ruimte ook die zeer goed te verhuren is voor vergaderingen en andere bijeenkomsten.
In de kerk zelf wordt de wand van de dagkapel opgebouwd. Deze heeft een flinke hoogte en je krijgt al snel een indruk van de afmetingen van de dagkapel en de kerk.


De toogjes worden ook voorbereid, zodat we straks mooie ramen hebben die binnen met buiten mogen verbinden.

 Zo wordt dan de afschuining gemaakt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten